Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Zero zaangażowania.
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Zero zaangażowania.
Zero zaangażowania. 5 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: -1
Taa, dopiero co przyszła i od razu narzeka. Otóż jestem szczerze zdziwiona małym zaangażowaniem twórców strony w Emma-Watson.pl

Macie wyjątkowy adres, dużą oglądalność, a newsy pojawiają się niezwykle rzadko. Rozumiem brak czasu, ale jestem stałą czytelniczką tej strony i coraz częściej się na tym zawodzę. Przez pewien czas była duża aktywność, ze strony niejakiej eklerki, a potem cisza. Niecierpliwie czekam na rozwój strony albo jakąkolwiek oznakę życia. To już się robi nie do wytrzymania.

Niby jest 109 'aktywnych' użytkowników. Gdzie ta aktywność ? Może czas usunąć nieaktywnych userów ?
bossy
Początkujący Fan
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/03/12 17:02 Przez bossy.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O: Zero zaangażowania. 5 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 5
Po 1. Jak już gdzieś napisałem odwiedzam kilka stron dziennie i nie widze żadnych nowszych newsów.Newsy są aktualne i nie są rzadko dodawane.Jak jest cos to pisze jak nie ma to nie.i na czym się niby zawodzisz? Są takie okresy ,że u Emmy coś się dzieje ,a sa okresy ciszy.A co do Eklerki to inny temat...Próbowałem dalej rozwijac forum ,ale pisalem sam do siebie.
Fireinmyworld
Admin
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O: Zero zaangażowania. 5 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: -1
Yhy...
bossy
Początkujący Fan
graphgraph

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: Fireinmyworld